Facturist


  • Model: 432202

35,00lei  29,00lei
Save: 17% off

Please Choose:


Add to Cart:
Fisa postului, Fisa pentru evaluarea performantelor individuale, Evaluarea riscurilor profesionale: TOATE documentele OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Facturist (cod COR ver. 6 ISCO 08: 432202, cod vechi COR ver. 5 ISCO 88: 413202)
Documentele sunt redactate de specialistii nostrii respectand cerintele Codului muncii actualizat 2016, Legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006 (actualizata 2016) si raspund tuturor cerintelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.). Tot ce trebuie sa faceti este sa le completati cu datele dvs. si sa le listati la imprimanta. Pentru Demo-Modele si alte detalii apasati pe meniurile de mai sus.
->> Informatii privind modalitatea de comanda, plata si livrarea produselor
Pentru nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de contact.

Nivel de studii: 2, studii medii
Codul COR 432202
Functia/Meseria: Facturist
Incadrare conform CLASIFICARII OCUPATIILOR DIN ROMANIA (2016):
Grupa majora: 4 Functionari administrativi
Functionarii administrativi inregistreaza, organizeaza, arhiveaza, evalueaza si realizeaza prelucrarea informatiilor, efectueaza lucrari de secretariat privind operatiunile financiare (de casa), aranjamente de calatorie, solicitari de informatii si intalniri.
Subgrupa majora: 43 Functionari in serviciile de evidenta contabila si financiara
Functionarii in serviciile de evidenta contabila si financiara obtin, intocmesc si prelucreaza date contabile, statistice, financiare si alte date numerice si se ocupa de tranzactiile in numerar ce apar intamplator in domeniul afacerilor.
Grupa minora: 432 Functionari in gestiunea materialelor si in transport
Functionarii in gestiunea materialelor si in transporturi tin evidenta bunurilor produse, achizitionate, depozitate, expediate si a materialelor necesare la datele specificate de productie sau in evidenta aspectelor operaionale si coordoneaza calendarul (programarea) transportului de pasageri si de marfuri.
Grupa de baza: 4322 Functionari de planificare si urmarire a productiei
Functionarii de planificare si urmarire a productiei calculeaza cantitatile de materiale necesare la datele specificate pentru industria prelucratoare, constructie si programe similare de productie, pregatesc si verifica graficul de desfasurare a productiei.


Who's Online

There currently are 2 guests online.
Your IP Address is: 54.224.229.87
Copyright © 2016 Formulare resurse umane. Powered by Zen Cart