Avizier cai ferate

  • Model: 432323

35,00lei

Please Choose:


Add to Cart:
Fisa postului, Fisa pentru evaluarea performantelor individuale, Evaluarea riscurilor profesionale: TOATE documentele OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Avizier cai ferate (cod COR ver. 6 ISCO 08: 432323, cod vechi COR ver. 5 ISCO 88: 413323)
Documentele sunt redactate de specialistii nostrii respectand cerintele Codului muncii actualizat 2016, Legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006 (actualizata 2016) si raspund tuturor cerintelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.). Tot ce trebuie sa faceti este sa le completati cu datele dvs. si sa le listati la imprimanta. Pentru Demo-Modele si alte detalii apasati pe meniurile de mai sus.
->> Informatii privind modalitatea de comanda, plata si livrarea produselor
Pentru nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de contact.

Nivel de studii: 2, studii medii
Codul COR 432323
Functia/Meseria: Avizier cai ferate
Incadrare conform CLASIFICARII OCUPATIILOR DIN ROMANIA (2016):
Grupa majora: 4 Functionari administrativi
Functionarii administrativi inregistreaza, organizeaza, arhiveaza, evalueaza si realizeaza prelucrarea informatiilor, efectueaza lucrari de secretariat privind operatiunile financiare (de casa), aranjamente de calatorie, solicitari de informatii si intalniri.
Subgrupa majora: 43 Functionari in serviciile de evidenta contabila si financiara
Functionarii in serviciile de evidenta contabila si financiara obtin, intocmesc si prelucreaza date contabile, statistice, financiare si alte date numerice si se ocupa de tranzactiile in numerar ce apar intamplator in domeniul afacerilor.
Grupa minora: 432 Functionari in gestiunea materialelor si in transport
Functionarii in gestiunea materialelor si in transporturi tin evidenta bunurilor produse, achizitionate, depozitate, expediate si a materialelor necesare la datele specificate de productie sau in evidenta aspectelor operaionale si coordoneaza calendarul (programarea) transportului de pasageri si de marfuri.
Grupa de baza: 4323 Functionari in transporturi
Functionarii in transporturi tin evidenta aspectelor operationale si coordoneaza calendarul trenurilor, transportului rutier si aerian de pasageri, transportului de marfa si pregatesc rapoarte pentru conducerea superioara.


Who's Online

There currently is 1 guest online.
Your IP Address is: 54.161.110.184
Copyright © 2016 Formulare resurse umane. Powered by Zen Cart